Bestemor etterforskes for å ha drept og partert 14 i Russland

Tamara Samsonova (68) har fått økenavnet «Grannyball Lecter».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 2005 rapporterte russiske Tamara Samsonova sin mann som forsvunnet.

Nå etterforskes hun for å ha drept og partert ham, og en rekke andre ofre, skriver Independent.

Fant deler av 79-åring i en dam De refererer til Moscow Times som skriver at Samsonova onsdag skal ha tilstått å ha drept hele 14 mennesker i en periode på 20 år.

Samsonova var i utgangspunktet mistenkt for mordet på en 79 år gammel bekjent fra St. Petersburg.

Kroppsdeler av den drepte kvinnen ble funnet i en dam i byen, ifølge den russiske avisa.

Politiet skal så ha funnet spor som gjorde at de arresterte Samsonova i hennes leilighet, der de også fant hennes dagbok.

Grotesk dagbok Denne inneholdt en rekke groteske beskrivelser av drapene den 68 år gamle russiske pensjonisten nå etterforskes for.

Dagboka skal også ha inneholdt en oversikt over hvor Samsonova skal ha plassert kroppsdelene til hennes ofre, mennesker som tidligere har vært involvert i hittil uoppklarte etterforskninger.

Den russiskspråklige nettsiden Fontanka.ru har lagt ut en video som angivelig viser Samsonova der hun flytter kroppen til hennes siste offer.

- Lite tillitvekkende i avhør Ifølge Moscow Times har politiet i St. Petersburg ennå ikke noen sikre beviser for at Samsonova faktisk har begått drapene hun mistenkes for.

Samsonova skal også ha gitt en rekke motstridende opplysninger om seg selv under avhørene med det russiske politiet, deriblant at hun både har vært en balletdanser og skuespiller - en historie hun senere har trukket tilbake.

Samsonova skal, ifølge politiet, gjennomgå en rekke psykiatriske undersøkelser før hun eventuelt blir dømt.