Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bestemor sperret barnebarnet (4) i bilen

Midt på natta satt ungen på fire innelåst og gråtende i bilen. Bestemora som passet han sto på Shell-stasjonen og spilte på pengeautomat i tre timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

17. mai var over. Ungene i barnetoget hadde forlengst gått og lagt seg. Men en fireåring var fortsatt våken. Natt til 18. mai hørte forbipasserende ungen gråte på Shell-stasjonen på Kløfta på Romerike i Akershus.

Den lille gutten satt innelåst i en bil. Politiet ble varslet. De tok en tur inn på stasjonen og fant bestemora til gutten sammen med en venn ved spilleautomatene. Der fikk hun utløp for sin spillelyst, mens guttungen satt gråtende og redd i bilen.

Over midnatt

Ifølge Hamar Arbeiderblad hadde kvinnen fra Hamar-distriktet ha forlatt ungen rundt 21.30 på 17. mai. Da sov han i bilen. Da han ble funnet var klokka var klokka passert midnatt med en time.

Politiet har koblet inn barnevernet etter episoden, men trolig blir ikke bestemora straffeforfulgt videre. Politiet mener hun ikke har gjort noe straffbart, selv om de mener den eldre damens oppførsel er klart klandreverdig.

Spesialkonsulent Finn Gyllstrøm ved Østnorsk Kompetansesenter på Sanderud sykehus er ikke overrasket over at en slik tragisk sak dukker opp.

- Er man spilleavhengig og står og spiller, glemmer man både tid og sted. Vi har eksempler på spilleavhengige som har spilt to døgn i strekk på automater, sier Gyllstrøm til Hamar Arbeiderblad.

(Dagbladet.no)

GLEMMER TID OG STED:</B> Folk som er spilleavhengige kan fort glemme tid og sted, ifølge de som behandler mennesker med spilleavhengighet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media