Bestemor varslet om Baby Grace-drapet

Skjønte det var barnebarnet da hun så tegningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etterforskerne avventer fortsatt DNA-resultatene, men de er likevel sikre på at det var Riley Ann Sawyers som ble funnet av en fisker i en plastboks på en ubebodd øy i Texas 29. oktober i år.

I helga ble jentas mor Kimberly Dawn Trenor (19) og stefar Royce Clyde Zeigler (24) arrestert og siktet i saken.

Det var Riley Anns bestemor Sherly Sawyers som varslet myndighetene om at det kunne være den to år gamle jenta som var funnet. Hun hadde ikke sett barnebarnet på flere måneder da hun så bildet av jenta politiet kalte Baby Grace, og skjønte at det kunne være Riley Ann, melder nyhetsbyrået Associated Press. – Det er hardt å tenke på at jeg aldri vil se henne igjen, sa hun på en pressekonferanse i går, mens hun holdt i en dukke hun hadde kjøpt til barnebarnet til jul.

Kimberly Dawn Trenor og Sherly Sawyers sønn, Robert Sawyers, er Riley Anns biologiske foreldre. Robert Sawyers har ikke hatt kontakt med Riley Ann Sawyers siden mars i år.

Ifølge nyhetsbyrået Associated Press prøvde stefaren Royce Clyde Zeigler å begå selvmord i forrige uke. Da skrev han et brev:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer