Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bestialsk drap på kirurger etter at narko-topp døde

MEXICO BY (NTB-Reuters): Mye tyder på at de kirurgene som i juli gjennomførte en mislykket plastisk operasjon på Mexicos mest ettersøkte narko-boss, Amado Carrillo Fuentes, led en grusom død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag ble det funnet tre mishandlede lik støpt i betong i oljetønner langs en motorvei i den sørvestlige Guerrero-provinsen. Myndighetene bekreftet i går at minst en av dem var en av de kirurgene som opererte Fuentes.

  De dreptes negler var revet ut, og bryst og armer var dekket av brannsår, trolig etter tortur.

  Den identifiserte er øre-, nese-, halsspesialisten Jaime Godoy, opplyste politiet.

Døde under operasjon

Carrillo Fuentes, som var milliardær på narkosmugling, bestilte ansiktsoperasjonen for lettere å kunne unnslippe politiet. Han døde under mystiske omstendigheter på et sykehus i Mexico by, etter operasjonen 4. juli.

  Dødsårsaken skal ha vært et legemiddel som han ikke tålte, men om det ble gitt av vanvare eller med overlegg, er ikke klarlagt.

  Trolig er det kirurgene som utførte den mislykte operasjonen som ligger i tønnene. Rettsmedisineren Benyehuda Martinez sa to var kvalt, en tredje skutt.

<B>DREPT:</B> Roberto Godoy ... identifiserte sin bror, kirurgen Jaime, som en av de drepte ...
<B>DØDE:</B> Amado Carrillo Fuentes ... narko-boss ...
Hele Norges coronakart