Bestialsk kidnapping

Med buken sprettet opp og hendene bundet med gaffa-tape, fant politiet 18 år gamle Kia Johnsons i den siktedes leilighet i Pittsburgh, USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Andrea Curry-Demus (38) fra Pennsylvania, USA er siktet for frihetsberøvelse, mord og kidnapping etter at hun sist torsdag dukket opp med et nyfødt barn på West Penn sykehus i Pittsburgh.

Curry-Demus påstod lenge at hun var mor til barnet, men etter at tester avslørte at hun løy, endret hun forklaring til at barnet var kjøpt for tusen dollar av en ukjent kvinne.

Fredag kveld, et drøyt døgn etter at Andrea Curry-Demus ble arrestert, undersøkte politiet leiligheten hennes. Der fant de 18 år gamle Kia Johnson, bundet med tape og med oppsprettet mage.

Curry-Demus skal ha forklart politiet at en spontanabort i juni var grunnen til kidnappingen. Hun var redd for å forklare sin mor at hun hadde mistet barnet.

Det er ikke første gang Andrea Curry-Demus er involvert i kidnappingssaker. I 1990 knivstakk hun en annen kvinne i et forsøk på å stjele hennes barn. Bare tre dager etter den hendelsen stjeler Andrea Curry-Demus et tre uker gammelt barn fra et sykehus i Pittsburgh. Hun sonet syv år for handlingene, ifølge NYDailyNews.

Siktede, Andrea Curry-Demus holdes i varetekt med en kausjon på 10 000 dollar. Hun vil med det første bli underlagt psykiatriske undersøkelser.

Reuters
Reuters Vis mer