Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bestilte mobiltelefon - fikk bukse

Gutten bestilte en mobiltelefon til 2999 kroner fra postodrefirmaet. Han fikk ei bukse til 300 kroner. Nå advarer politiet mot firmaet Merkevarenettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi finner grunn til å advare folk. De bør vente med å hente pakker de har bestilt fra dette firmaet, sier lensmann Knut Nomeland i Valle og Bykle til Fædrelandsvennen.

Årsaken er at han i går ble kontaktet av en ung gutt som hadde bestilt mobiltelefon fra firmaet. Telefonen, en Nokia 8850 med en veiledende pris på 6990 kroner, kostet kun 2999 kroner gjennom firmaet.

Pakken ble sendt i oppkrav, og gutten betalte litt over 3000 kroner da han hentet pakken på postkontoret i Valle.

- Da han åpnet pakken, viste det seg at den inneholdt ei bukse til 399 kroner, men ingen mobiltelefon. Ikke hadde han bestilt noen bukse heller, forteller Nomeland.

Guttens kameratgjeng visste at flere i Vågsbygd-området hadde bestilt den samme telefonen, noe Nomeland fikk bekreftet.

- Pakkene er temmelig identiske i forhold til vekt og størrelse. Vi mener derfor de bør undersøkes nærmere for å finne ut om også de inneholder bukse i stedet for telefon. Vi ønsker å unngå at folk betaler for noe de ikke har bestilt, sier Nomeland til Fædrelandsvennen.

Avisa tok kontakt med Merkevarenettet før å få kommentarer. Personen de snakket med ville ikke oppgi navnet sitt, men sier det har skjedd en feil med 15 pakker.

- Det er skoleungdom som har pakket for oss, og beklageligvis er det satt feil adressemerker på pakkene. Derfor har de som har bestilt bukser eller klær fått telefoner, og omvendt, sier mannen.

Deretter avbryter han samtalen. Fædrelandsvennen fikk ikke kontakt med ham seinere på kvelden.

(Dagbladet.no)