Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bestyrerinne ble slåsskjempe

Den 53-årige britiske kvinnen kjempet en vill kamp med innbruddstyven.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En britisk bestyrerinne for seks vernede eldreboliger i midten av Wales fikk endret arbeidsbetingelsene sine ganske drastisk forrige uke, ifølge nyhetstjenesten Ananova.

Jen Hughes pågrep en tenåring og holdt ham fast for harde livet etter at hun oppdaget det var begått innbrudd i tre av hjemmene hun bestyrer. Alle ofrene var over 90 år gamle.

Hun holdt fast tyven «for harde livet» i mer enn to timer, etter å ha ringt politiet ved ti-tida lørdag morgen.

De fleste politimennene fra den lokale politistyrken var opptatt med en walisisk litteratur- og poesifestival, og den eneste tilgjengelige politimannen kunne bare komme seg til åstedet ved å gå - på krykker.

Til slutt fikk den modige kvinnen hjelp av naboer og en lokal politimann som ikke var på jobb, men hun måtte vente til etter klokka tolv før politiet ankom for å pågripe den mistenkte tenåringen.

- Jeg vet ikke hvor jeg fikk styrken fra, men jeg slapp ham ikke. Han kjempet, men jeg ville ikke la ham komme unna, sier den heltemodige bestyrerinnen.