Bet lovens lange arm i leggen

31-åring prøvde desperat unngå arresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha ramponert en campingbil på Strømsø i Drammen, rykket politiet ut for å pågripe 31-åringen. Men da de skulle sette ham i arresten tok mannen uortodokse metoder i bruk, skriver dt.no. Han glefset til og satte tennene i leggen på betjenten.

I politiavhør har mannen erkjent å ha drukket ti liter øl på en pub i Drammen sentrum, og at han ikke husket noe fra nattens hendelser før han våknet opp på glattcella. Saken endte i Drammen tingrett, hvor 31-åringen står tiltalt for vold mot offentlig tjenestemann, legemsfornærmelse, skadeverk og oppbevaring av hasj.

Det mest alvorlige forholdet og førende for straffutmålingen er volden mot politibetjenten. Den klare hovedregelen er at det reageres med ubetinget fengsel ved vold mot politiet, skriver tingretten i dommen.

Hadde han oppført seg pent under arrestasjonen, hadde han sluppet fri med bot for hærverket på campingbilen og oppbevaringen av hasj. Isteden ble det 21 dager bak lås og slå. Om ikke på vann og brød, så i alle fall uten politilegger på menyen.