Bet tjenestepiken

Prinsesse Annes terrier har bitt igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var bare fem dager siden den iltre bikkja gikk til sitt første angrep.

Bet Pharo

Da skamferte hunden en av dronning Elizabeths elskede corgier, opplyser Buckingham Palace.

Nå har det skjedd igjen. Bullterrieren Florence slo til mot tjenestepikens ben på kongefamiliens eiendom Sandringham.

Kvinnen har fått behandling for midre bittskader etter angrepet som skjedde på lørdag. Det var ikke nødvendig med sykehusopphold. Dette får nyhetsbyrået AP opplyst av en kongelig talsmann for hoffet, som vil være anonym.

Hunden Pharos ble også bitt på Sandringham. Her ble den funnet med bakbeinet brukket på tre steder som følge av slåsskampen.

Måtte avlives

Den var så hardt skadd av Florence at den måtte avlives lille julaften. I mediene er det en annen av prinsesse Annes bullterriere som har fått skylda for mishandlingen, nemlig Dotty, men nå har hoffet selv oppklart misforståelsen, og Florence har fått skylda.

Buckingham Palace vil ikke kommentere om Florence nå må avlives etter brutaliteten. Hushjelpen var i 50-åra, melder The Sun.

Florence skal ikke ha et belastet rulleblad. Dette er de første rapportene om at hunden har opptrådt voldelig.

Det er Dotty som er den britiske kongelig vofsen med mest aggresjon. I 2002 bet den to unger i en park.

Prinsesse Anne måtte møte for Bershire Magistrate Court. Her erklærte hun seg skyldig i farlig hundehold. Anne fikk en bot på 500 pund, måtte betale 250 pund i kompensasjon og 148 i saksomkostninger.

Prinsessen ble beordret til å holde Dotty i bånd i framtida. Dette var første gang et høystående medlem av den britiske kongefamilien ble dømt for en kriminell handling. Dotty fikk imidlertid leve.

<B>HUNDEELSKER:</B> Prinsesse Anne har mange hunder. Her med to bullterriere. Det var en slik huns som gikk til angrep på dronningens kjæledegge og tjenestepiken.