Betaler 90 000 kroner i måneden for å bo i campingvogn

- Rett og rimelig, sier rådmann i Arendal.

DYR OVERNATTING: Froland kommune betaler 3000 kroner i døgnet for at en mann fra Froland skal få bo i en denne campingvognen utenfor Natthjemmet i Arendal. Men Natthjemmet ser ikke noe til disse pengene selv om de gir mannen middag hver dag, ifølge ansatt Trine Furuvald. Foto: Erik Holand, Agderposten
DYR OVERNATTING: Froland kommune betaler 3000 kroner i døgnet for at en mann fra Froland skal få bo i en denne campingvognen utenfor Natthjemmet i Arendal. Men Natthjemmet ser ikke noe til disse pengene selv om de gir mannen middag hver dag, ifølge ansatt Trine Furuvald. Foto: Erik Holand, Agderposten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) I en campingsvogn utenfor Natthjemmet i Arendal kommune har en Frolands-mann bodd i omkring fem måneder.

Arendal kommune har hittil mottatt 450 000 kroner fra Froland kommune som betaling for disse månedene, skriver Agderposten.

3000 i døgnetDette tilsvarer 3000 kroner i døgnet og rundt 90 000 kroner i måneden, altså dyrere enn de fleste hotellrom her til lands.

Rådmann i Arendal kommune, Harald Danielsen, bekrefter summen overfor Dagbladet og mener den er rett og rimelig.

- Hva er problemet?- Froland kommune er fornøyd, brukeren av campingvognen er fornøyd og Arendal kommune er fornøyd, så hva er problemet da? spør Danielsen.- Er det ikke litt dyrt å betale 3000 kroner i døgnet for å bo i campingvogn?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Danielsen til Dagbladet.

Var prisforhandlingerKommuneleder i Froland kommune, Svein Setekleiv, sier han ikke er misfornøyd med prisen, men innrømmer at det var forhandlinger i forkant.- Nå forholder vi oss til avtalen vi har med Arendal kommune i denne saken. Det er ikke campingvognen i seg selv som koster, men bemanningen Natthjemmet tilbyr døgnet rundt, sier Setekleiv til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer