Betaler for å styrte i fly

Er du nysgjerrig på hvordan du vil takle en eventuell flystyrt? Svaret er bare en kort flytur unna.

OMBORD: - Denne turen er ikke anbefalt for de med skjør helse, skriver Darkfield, arrangøren av den simulerte flyturen som kan ende med styrt. Foto: Skjermdump/Darkfield.
OMBORD: - Denne turen er ikke anbefalt for de med skjør helse, skriver Darkfield, arrangøren av den simulerte flyturen som kan ende med styrt. Foto: Skjermdump/Darkfield. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For mange er flyreisen et mareritt. Frykten for at flyet skal falle ned eller utsettes for en ulykke er det ultimate skrekkscenario for de fleste med flyskrekk.

Er du nysgjerrig på hvordan det føles å styrte eller lurer du på hvordan du vil takle en slik situasjon. Nå har du muligheten bare en kort flytur unna.

I England, nærmere bestemt i Nottingham, er en fraktcontainer som er blitt omgjort til en eksakt kopi av et Boeing 707-fly, nylig blitt plassert i byen.

To mulige utfall

Hensikten er å gjøre det mulig for publikum å oppleve en flyulykke. Eller i det minste, for noen av publikummerne. Teateret Darkfield har satt opp pop-up-showet som fører publikum gjennom to verdener og har to mulige utfall på reisen.

- I mange verdener lander dette flyet trygt. Vi er ikke ansvarlige for din endelige destinasjon, står det på teaterets nettsted.

Flysimulatoropplevelsen, kalt Flight, er ikke anbefalt for skjøre mennesker eller syke med svakt hjerte, står det i showets beskrivelse. Det hele varer like lenge som en flytur mellom Oslo og Bergen, men koster vesentlig mindre. Billettene ligger på litt under 100 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer