Betew varetektsfengsles i fire uker

Alle de ni pågrepne i narkosaken er varetektsfengslet.

FENGSLET: Metkel Betew. 
Foto: Åge Pedersen/Dagbladet
FENGSLET: Metkel Betew. Foto: Åge Pedersen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Metkel Betew er varetektsfengslet i fire uker, de to første i isolasjon. Han er siktet i en omfattende narkosak.

Alle de ni personene som ble framstilt for varetektfengsling i Oslo tingrett er blitt varektektfengslet i fire uker. I to av kjennelse hvor det er gitt adgang til offentlig gjengivelse fremgår det at retten mener det er fare for bevisforspillelse dersom de siktede ikke varetektsfengsles. De to ble gitt brev- og besøksforbud, samt medieforbud under full isolasjon.

- Jeg må si at vi er fornøyde med at tingretten har vært enige med vår vurdering av skjellig grunn til mistanke og at fengslingsvilkårene er oppfylt. Vi vil nå jobbe hardt med å etterforske saken videre, sier Presthus til Dagbladet.

Flere avhør Hun sier nå at fokuset til politiet nå skal avhøre de siktede.

- Det er også en rekke andre personer som vi planlegger å ta avhør av. I tillegg har vi en stor mengde informasjon som vi trenger å bearbeide, sier politiadvokaten.

Sammensatt gjeng Hun beskriver de seks personene som nå er siktet og de resterende tre personene som et sammensatt kriminelt miljø.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.