Bethany (25) ble verdenskjent etter brutalt hai-angrep. Nå tar surfestjerna pause

Du ser kanskje hvorfor?

MAMMA-PAUSE: Surferen Bethany Hamilton fra USA er i verdenstoppen, til tross for at hun i 2003 mistet armen da en hai angrep henne. Nå tar hun en pause, og viser lykkelig fram babymagen. Foto: NTB Scanpix/@bethanyhamilton/Instagram
MAMMA-PAUSE: Surferen Bethany Hamilton fra USA er i verdenstoppen, til tross for at hun i 2003 mistet armen da en hai angrep henne. Nå tar hun en pause, og viser lykkelig fram babymagen. Foto: NTB Scanpix/@bethanyhamilton/Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Surfeprofilen Bethany Hamilton (25) fra Hawaii i USA ble verdenskjent da hun som 13-åring mistet armen, men overlevde et haiangrep.

Senere har historien om hai-offeret som endte opp som en av verdens beste surfere inspirert tusenvis.

Hamilton mistet venstrearmen og rundt 60 prosent av alt blodet i kroppen. På nesten mirakuløst vis overlevde hun og fortsatte å konkurrere kort tid etter ulykka.

Viser fram magen Nå - tolv år senere - tar Hamilton en liten pause fra lidenskapen. 25-åringen venter nemlig en sønn innen få uker. I den forbindelse har Hamilton publisert et bilde som vekker interesse internasjonalt i blant annet England og Tyskland.

Høygravid og poserende med et surfebrett viser hun seg fram for nesten én million følgere på bildetjenesten Instagram.

- Jeg ønsker å surfe så lenge jeg kan, sa Hamilton, som først nå har satt surfebrettet til side på ubestemt tid.

Men hun legger ikke skjul på at sin interesse for havet og bølgene. I helga var hun og ektemannen Adam Dirks på svømmetur ved hjemstedet på Hawaii.

- Det har vært fantastisk å tenke på at vi skal bli foreldre. Livet mitt vil forandre seg og jeg må forberede meg på å sette et nytt liv til denne verden, sa Hamilton i et intervju nylig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.