Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Betty (77) tatt med kokain verdt tre minstepensjoner

Årets kanskje eldste narkodømte slapp fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Betty Nicholls (77) kan være årets eldste narkodømte, etter at hun ble tatt med kokain verdt tre minstepensjonisters månedslønn. Dette smaker det britisk tabloid av, og det er da også The Sun som melder om fangsten.

Skulle hjelpe mot brystsmerter

Betty forklarte politiet at en fremmed ga henne stoffet, ledsaget av løfter om at det skulle hjelpe mot brystsmerter. Nicholls er plaget av en infeksjon i brystet, og bet på det fristende tilbudet.

«It will give you a lift», var lovnaden hun fikk.

Totalt var Nicholls i besittelse av 27 gram kokain, med en verdi av over 15.000 kroner.

Helt lykkelig uvitende om de mørkere sider av legemiddelspekteret var imidlertid Nicholls ikke. Hun forklarte nemlig til politiet at hun trodde posen inneholdt cannabis.

Eller «puff», som skal ha vært ordet hun brukte.

Slapp fengsel

STRENGT ULOVLIG: Og da hjelper det ikke hvor mye det enn måtte hjelpe mot brystsmerter, Betty Nicholls. Arkivfoto: Dagbladet
STRENGT ULOVLIG: Og da hjelper det ikke hvor mye det enn måtte hjelpe mot brystsmerter, Betty Nicholls. Arkivfoto: Dagbladet Vis mer

Og politiet trodde på forklaringen hennes. Betty slapp fengsel, og slapp unna med 60 dagers husarrest og 60 pund i saksomkostninger.

Nicholls, som holder hus i Bude, Cornwall, fikk for sikkerhets skyld også ros av dommer Paul Farmer for tidlig uklanderlig livsførsel, skriver The Sun.

image: Betty (77) tatt med kokain verdt tre minstepensjoner

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!