- Betydelig beslag av ulike typer våpen

Politiet har pågrepet en eldre mann i en leilighet i Bamble i Telemark etter funn av store mengder våpen.

BOMBEGRUPPA: Politiet har pågrepet en mann i en leilighet i Bamble i Telemark etter funn av store mengder våpen. Nå undersøker også bombegruppa om det finnes sprengstoff på stedet. Video: Theo Aasland Valen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Overfor Dagbladet bekrefter operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Sven Christian Lie, at bombegruppa er på vei til en bolig i Asker i forbindelse med samme sak. Den eldre mannen eier dette huset, ifølge NTB. Ytterligere en person er pågrepet, og ifølge VG er det gjort våpenfunn.

Oppdragsleder i Sør-Øst politidistrikt, Jan Tore Gregersen, opplyser overfor Dagbladet at politiet nå er i gang med å undersøke saken:

- Nå holder vi på med å undersøke eventuelle sammenhenger mellom disse to sakene. Det blir en del arbeid her utover natta, understreker Gregersen.

Han kan ikke si noe om hva slags funn som er gjort i boligen i Asker som den eldre mannen også eier.

- Betydelig beslag

Den eldre mannen ble pågrepet i en leilighet i Bamble i Telemark tidligere i dag etter funn av store mengder våpen. Politiet har vært på stedet siden klokken 12 mandag, skriver Porsgrunns Dagblad.

Operajonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Erik Gunnerød, bekrefter overfor Dagbladet at bombegruppa er tilkalt. Klokka 19:30 bekrefter politiet i Sør-Øst bekrefter at bombegruppa er framme på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer