«Betydelig sum»- her fant Ole Didrik (13) den mystiske pengebunken

Eieren har tre måneder på å melde seg. Ellers går 33 prosent til finneren og resten til staten.

HAR LIGGET DER LENGE: I denne hula i skogen i Kviteseid i Telemark fant Ole Didrik Fosse Didriksen «en betydelig pengesum» i møysommelig innpakning. Foto: Tone Tveit, Vest-Telemark Blad.
HAR LIGGET DER LENGE: I denne hula i skogen i Kviteseid i Telemark fant Ole Didrik Fosse Didriksen «en betydelig pengesum» i møysommelig innpakning. Foto: Tone Tveit, Vest-Telemark Blad. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den erfarne overbetjenten har ikke opplevd maken de 27 årene han har jobbet i politiet.

Og spenningen er minst like stor fem dager etter at Ole Didrik Fosse Didriksen (13) sammen med sin far meldte seg på lensmannskontoret i Kviteseid med en «betydelig pengesum» med ukjent eier.

For hvem i all verden - og når - har noen pakket inn en seddelbunke og gjemt den i skogen der Ole Didrik fant den sist torsdag ?

Det er Vest-Telemark Blad (krever innlogging) som først forteller den spennende gladhistorien om det mystiske pengefunnet.

«Spennende» fordi teoriene om hva som har skjedd bare vokser, og «glad» fordi politioverbetjent Bjørn Håvard Olsen nærmest smiler i telefonen når han kommer med sin reaksjon til det uvanlige besøket på lensmannskontoret.

- Nydelig

- Det er nydelig å høre at en finners første tanke er å gå til politiet så rett eier får en sjanse til å få igjen pengene. Og det er spesielt bra av en 13-åring å reagere sånn. Det varmer mitt politihjerte, sier Olsen til Dagbladet.

Det var en kollega som fikk den mystiske pengebunken først på bordet av Ole Didrik og faren Lars Håkon. Så har Bjørn Håvard Olsen sendt funnet videre til etterforskning hos politiet i Skien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer