Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bevæpnede og maskerte menn ranet to butikker nær Svinesund

Flere bevæpnede og maskerte menn ranet onsdag kveld to forretninger rett ved svenskegrensen mot Østfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ingen ble skadd, men de ansatte var svært oppskaket, sier politiets pressetalsmann Peter Adlersson til Göteborgs-Posten.

Både hamburgerrestauranten Burger King på svensk side av Svinesund og matbutikken Stene Kött & Livs under 1,5 mil inn i landet ble ranet av det politiet tror kan være de samme gjerningsmennene.

På Svinesund truet to maskerte menn de ansatte i Burger King med kniv og pistol og tvang dem til å tømme kassen. En halv time senere fant et lignende ran sted i matbutikken på Stene.

Der presset tre maskerte menn med pistol og kniv de ansatte ned på butikkgulvet. Ransmennene tok med seg penger, sigaretter og snus.

Politiet har fått opplysninger om at de forlot åstedet i en mørk bil av ukjent merke. Også ved Burger King skal ransmennene har forsvunnet i en mørk bil.

- Vi har selvsagt varslet politiet i nærliggende områder. De kan ha kjørt i alle retninger, sørover eller mot Norge eller Dalsland, sier Adlersson.

I 21.30-tiden onsdag kveld var det ikke gjort noen pågripelser etter ranene. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!