Bevæpnet mann fengslet

En mann som havnet i basketak med vektere ved Buskerud Storsenter mens Idol-Gaute signerte plater, er varetektsfengslet i fire uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var under Gaute Ormåsens besøk ved Buskerud Storsenter i går ettermiddag at to vektere pågrep en mann bevæpnet med en revolver. Mannen ble i dag varetekstfengslet i fire uker, melder Drammens Tidende.

Ifølge VG Nett er mannen dømt for vold ved flere tilfeller. Mannen er siktet for ulovlig våpenbesittelse.

Mannen hadde to pitbulliknende hunder med seg inne på senteret. Vekterne skal ha bedt ham om å ta med seg hundene og forlate senteret, men han skal ha nektet. Mannen hevder i politiavhør at vekterne dyttet ham ut. Idet de slapp taket, skal han ha trukket fram en revolver av typen 22 kaliber.

- Den ene vekteren fikk overmannet ham og la ham i bakken. Deretter tok de på ham håndjern, sier driftssjef i Vakt Service Drammen Marius Kittelsen til dt.no.

Politiet i Søndre Buskerud opplyser overfor avisen at revolveren ikke var ladd, men at mannen skal ha hatt en patron i lommen.

Over 1000 unge hadde møtt opp for å få et glimt og håndskriften til Idol-Gaute.

SANGFUGL: Da Idol-Gaute møtte unge fans ved Buskerud Storsenter i går, pågrep vektere en bevæpnet mann. Mannen ble i dag varetektsfengslet, siktet for ulovlig våpenbesittelse. Foto: SCANPIX