Bevæpnet mann ranet pizzarestaurant i Oslo - stakk av med pizzabilen

Bevæpnet med pistol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En pizzarestaurant ble ranet i Oslo lørdag formiddag. Politiet er på jakt etter gjerningsmannen som stakk av i en av restaurantens biler.

Det var pizzarestauranten Dominos pizza i Fernanda Nissens gate ved Storo som ble ranet like etter klokka 11. Gjerningsmannen kjørte fra stedet om lag 20 minutter før politiet kom til stedet.

Gjerningsmannen var bevæpnet med pistol og krevde å få adgang til stedets safe. Han beskrives som om lag 185 centimeter høy, han var iført jeans og blå/grønn regnjakke, samt briller og lue.

- Vi jobber ut ifra sporene på stedet og overvåkningsbilder, men vi har foreløpig ikke funnet ut noe mer enn det, sier Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Gulbrandsen forteller videre at de har kontakt med vitner på stedet, og ansatte ved restauranten.

Selv om gjerningsmannen har vært på flukt i over en time, og søksområdet dermed har blitt mye større, har Gulbrandsen håp om at de konkrete beskrivelsene av bilen vil være til nytte.

- Det er en veldig konkret bil vi søker etter, som vi håper å finne i nær framtid, sier han.

Bilen raneren stakk av med tilhørte stedet. Dette er en Renault Zoe med registreringsnummer EK19964, opplyser Oslo politidistrikt.

(NTB/Dagbladet)