Bevæpnet politi stormet advokatkontor

Etter at fire gjengmedlemmer hadde søkt tilflukt.

PÅGREPET PÅ ADVOKATKONTORET: Politiet pågrep fire personer på advokatkontoret. Foto: Bjørn Langsem
PÅGREPET PÅ ADVOKATKONTORET: Politiet pågrep fire personer på advokatkontoret. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Young Guns og B-gjengen barket sammen i et voldelig oppgjør utenfor Borgarting lagmannsrett i dag.

To menn med Young Guns-tilknytning er tiltalt for drapsforsøk på B-gjengleder Ghulam Abbas, og i dag skulle en av hans lillebrødre vitne.

I tumultene søkte fire personer fra Young Guns tilflukt på advokatkontoret til Fridtjof Feydt og Christine Hamborgstrøm, som ligger rett ved rettslokalene. Skjold og full bevæpningFeydt og Hamborgstrøm forsvarer de to Young Guns-medlemmene som er tiltalt for drapsforsøket, og var begge i retten da bråket oppstod. Den eneste som var til stede i advokatkontoret da de fire mennene søkte tilflukt var en ung kvinnelig jusstudent.

Etter kort tid gikk politiet inn og pågrep mennene.

- Ifølge hun som var til stede, så stormet de inn med skjold og full bevæpning, sier Christine Hamborgstrøm til Dagbladet.Advokatkontoret har tidligere representert flere av mennene som ble pågrepet.

- Vi kjenner flere av dem, og de har vært på kontoret vårt tidligere. Så vidt jeg har forstått følte de seg truet da flere fra den andre siden fulgte etter dem, og valgte derfor å søke tilflukt på advokatkontoret, sier Hamborgstrøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.