Tysk påtalemyndighet:

Bevis for at McCann er død

Ny utvikling i Madeleine McCann-saken.

<strong>SPORLØST BORTE:</strong> Madeleine McCann forsvant sporløst fra Portugal i 2007. Tysk påtalemyndighet mener nå å ha bevis for at hun er død. Foto: AP / NTB
SPORLØST BORTE: Madeleine McCann forsvant sporløst fra Portugal i 2007. Tysk påtalemyndighet mener nå å ha bevis for at hun er død. Foto: AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tysk påtalemyndighet mener å ha bevis for at Madeleine McCann er død.

Den tyske statsadvokaten Hans Christian Wolters, uttalte til den portugisiske kringkasteren RTP, at de har bevis for at den britiske jenta er død, ifølge The Independent.

På spørsmål om det er fysiske bevis for at McCann er død, svarte Wolters «ja», ifølge avisa.

Statsadvokaten ville derimot ikke utdype hvilke fysiske bevis det er snakk om.

Også The Telegraph og den tyske storavisa Bild omtaler saken.

FORSVINNINGSSAKEN: Tysk politi holdt en pressekonferanse om siste nytt i Madeleine McCann-saken. Video: AP Vis mer

- Etter den informasjonen vi har, er jenta død. Vi har ingen informasjon om at hun er i live. Vi har ting vi ikke kan kommunisere som snakker for teorien om at Madeleine er død, uttalte Wolters til Sky News i juni i år.

I sommer pekte statsadvokaten ut tyske Christian Brückner som hovedmistenkt i saken. Brückner sitter fengslet i Kiel og soner for tida en narkotikadom. Mannen er tidligere dømt for overgrep.

Tyskeren bodde mellom 1995 og 2007 i perioder på Algarve-kysten, nær stedet hvor McCann-familien ferierte. Der gjorde han seg skyldig i diverse lovbrudd, som innbrudd på hoteller og ferieboliger, samt narkohandel.

Madeleine McCann forsvant fra et leilighetskompleks i den portugisiske strandbyen Praia da Luz i 2007. Da var hun tre år gammel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer