Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bevistløs etter fire meter fall fra tre

To skogulykker i Vetsfold i dag. Far felte tre over sønn.

 HØYT FALL:  Mannen i 60-årene jobbet i høyden med å kappe kvist oppe i det store treet til høyre da han falt ned. Her har en av polititjenestemennene på stedet plukket opp mannens motorsag. FOTO: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO.
HØYT FALL: Mannen i 60-årene jobbet i høyden med å kappe kvist oppe i det store treet til høyre da han falt ned. Her har en av polititjenestemennene på stedet plukket opp mannens motorsag. FOTO: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 60-årene som falt ned fire meter fra et tre i formiddag i Støperiveien mellom Larvik og Stavern, er sendt til sykehus med ambulansehelikopter.

- AMK fikk melding om en arbeidsulykke klokka 10.32. Ambulansefolkene som kom først til ulykkesstedet bestemte seg for å rekvirere helikopter. Mannen hadde vært bevisstløs en periode etter fallet og har trolig pådratt seg bruddskader, sier operasjonsleder  Kjetil Lindahl i Vestfold politdistrikt til Dagbladet.

Felte tre over sønnen Dette var den andre arbeidsulykken med trær i Vetfold i formiddag.

En time tidligere hadde far og sønn bvært uheldige under trefelling i Guranveien i Holmestrand.

- Faren hadde felt et tre over sønnen i 30-årene. Han klagde over smerter og ble sendt til sykehus for en sjekk, sier operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media