Bhatti advarer Jens Stoltenberg på Facebook

- Utsetter seg, sin familie og Norge som nasjon for fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Jeg vil benytte anledningen til å fraråde Jens Stoltenberg til å innta plassen som øverste sjef for den fremste og mest aggressive krigspart i angrep mot Muslimer (sic) og deres land, nemlig NATOs generalsekretær», skriver Arfan Bhatti i et nytt Facebook-innlegg.

«Ved å innta denne førerseten, vil han nok utsette seg selv, sin familie og ikke minst Norge som nasjon for fare, og vil være en av de fremste mål for Mujahideen», skriver Bhatti i innlegget, som ble publisert på hans Facebook-side i går.

Syria-kriger liker Bhatti ble pågrepet av Pakistans terrorpoliti ISI i januar i fjor og satt fengslet fram til han ble løslatt i slutten av august. Dagbladet er kjent med at Bhatti fortsatt har en høy stjerne i deler av det norske radikale islamistmiljøet. Ifølge TV2 er en 24-årig konvertitt fra Østfold blant de som har trykket «like» på innlegget.

Dagbladet er kjent med at 24-åringen har slåss for Den islamske stat i Syria og Irak i lengre tid, og han har blant annet publisert en rekke bilder fra krigen på sin Facebook-side.

I Facebook-oppdateringen skriver Bhatti også at muslimer er «i sin fulle rett til å forsvare muslimsk liv og land» og «stoppe Allahs fiender i deres korstog mot Islam og muslimer».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer