- Bhatti bør reise fra Norge

Arbeiderpartiets Arild Stokkan-Grande mener islamisten Arfan Bhatti snarest bør forlate Norge,

ISLAMIST:   Arfan Bhatti ønsker et islamistisk Norge, hvor landet styres etter Sharia-lover. Dette bildet er fra demonstrasjonen utenfor Stortinget for to uker siden. Bhaatti ledet da nærmere 40 demonstranter som krevde norske soldater ut av Afghanistan. Foto: Thomas Haugersveen / Dagbladet
ISLAMIST: Arfan Bhatti ønsker et islamistisk Norge, hvor landet styres etter Sharia-lover. Dette bildet er fra demonstrasjonen utenfor Stortinget for to uker siden. Bhaatti ledet da nærmere 40 demonstranter som krevde norske soldater ut av Afghanistan. Foto: Thomas Haugersveen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går stod islamisten Arfan Bhatti fram i Dagbladet og krevede at Norge blir en islamsk stat - styrt etter Sharia-lover.

Flere norske politikere har reagert med irritasjon og oppgitthet over Arfan Bhatti.

- Arfan Bhatti er en latterlig komisk figur. En klovn, fastslår Per Sandberg, nestleder i Fremskrittspartiet og leder av Stortingets justiskomite.Han bør snarest mulig pakke sekken sin og reise til et islamistisk land og bli værende der, sier Per Sandberg,

- For å være helt ærlig, hvor farlig er egentlig denne Arfan Bhatti, han var en mislykket kriminell. Og er nå ikke noe annet enn en mislykket islamsk ekstremist, sier Per Sandberg.

- Reis fra Norge

- Bhatti bør forlate Norge, landet som han forakter. Vi kan ikke utvise ham, fordi han er norsk statsborger. Men når en forakter vårt demokrati, bør han reise til et islamist-land, sier Per Sandberg.

Lederen av Stortingets justiskomite er ikke spesielt bekymret over Arfan Bhatti.

- Jeg formoder at PST har full kontroll på ham. Jeg er mer bekymret over de som ikke er i det offentlige rom, og som er så feige at de ikke tør å stå for det de mener, sier Per Sandberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer