ETTERLYST: Arfan Bhatti er etterlyst via Interpol. Han har nå vært savnet i Pakistan i nesten én månded. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
ETTERLYST: Arfan Bhatti er etterlyst via Interpol. Han har nå vært savnet i Pakistan i nesten én månded. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

Bhatti etterlyst via Interpol

Den ekstreme islamisten Arfan Bhatti er nå etterlyst gjennom Interpol etter å ha vært savnet i Pakistan i snart én måned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bhatti reiste til Pakistan i fjor høst og har ikke gitt fra seg noe livstegn siden 7. januar. Ifølge familien er det sist kjente området han oppholdte seg Kohat ved grensen til Afghanistan.

Nå har politiet etterlyst ham gjennom Interpol, melder TV 2.

Etter at familien kontaktet Utenriksdepartementet om hjelp har den norske ambassaden i Islamabad fulgt opp overfor pakistansk politi.

- Det dreier seg om en savnetmelding. Vi har ikke fått bekreftet om det har tilstøtt vedkommende noe, men vi forstår at familien er bekymret, sier underdirektør Frode O. Andersen i Utenriksdepartementet.

Savnetgruppen i Oslo-politiet ble koblet inn i saken 25. januar. Det er de som nå rutinemessig har etterlyst Bhatti via Interpol.

NTB