Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bhatti vil aldri igjen bo i Norge

Begrunner det med at islam ikke tillater muslimer å bosette seg i «de vantroendes land».

INGEN KOMMENTAR: Bhatti sitter fengslet i den nordvest-pakistanske byen Bannu. Bhatti ble for en snau måned siden dømt til seks års fengsel for å ha hatt kontakt med Taliban, men ønsker ikke å kommentere dommen.. Foto : Arkivfoto: Sara Estiri/ Dagbladet
INGEN KOMMENTAR: Bhatti sitter fengslet i den nordvest-pakistanske byen Bannu. Bhatti ble for en snau måned siden dømt til seks års fengsel for å ha hatt kontakt med Taliban, men ønsker ikke å kommentere dommen.. Foto : Arkivfoto: Sara Estiri/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


- Jeg vil nok ta en tur eller to til Norge i private ærender, men jeg kommer aldri til å bosette meg i landet, fordi islam ikke tillater muslimer å bosette seg i de vantroendes land, sier Bhatti til VG.

Han sitter fengslet i den nordvest-pakistanske byen Bannu. Bhatti ble for en snau måned siden dømt til seks års fengsel for å ha hatt kontakt med Taliban, men ønsker ikke å kommentere dommen. Advokaten hans, John Christian Elden, regner imidlertid med at han snart blir løslatt.

- Det er en militærkommandant som har besluttet at han skal sitte fengslet. Bhatti regner med at han snart vil være løslatt nå som han slapp ut fra etterretningstjenestens fengsel og det ble kjent at han var i live, sier Elden.

Bhatti forteller at han deler fengselscelle med over 30 andre.

- Jeg har selv valgt å ha lite sosial kontakt med de andre fangene, bortsett fra når jeg forkynner islam. Jeg kaller dem til det gode og forbyr det onde, sier han.

(NTB)