Bhatti vil flytte til Pakistan

- Det går ikke an for meg å leve i vesten lenger. Barna blir for påvirket av norsk kultur, sier Bhatti.

TAR MED BARNA: Arfan Bhatti tar et godt tak rundt sønnen (3). Han er glad for å være hjemme etter tre år i varetekt. Men ønsker ikke å bli boende i Norge. Foto: Jacques Hvistendahl
TAR MED BARNA: Arfan Bhatti tar et godt tak rundt sønnen (3). Han er glad for å være hjemme etter tre år i varetekt. Men ønsker ikke å bli boende i Norge. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Bhatti har bestemt seg for å ta med familien å flytte til Pakistan.

— I vesten må jeg leve i frykt for å bli arrestert, og dessuten vil jeg ikke at barna mine skal bli så veldig påvirket av norsk kultur, sier Bhatti. Så snart han er ferdig med den siste straffesaken han har mot seg, og har sonet en eventuell dom, vil han forlate landet og dra tilbake til Pakistan hvor han bodde tidlig på 2000-tallet.

Vil ha barnas tillitFør den tid må han jobbe med å bygge opp igjen forholdet til sønnen (3) og datteren (6).

— Jeg merker på barna mine at jeg ikke har et pappaforhold til dem lenger. Særlig sønnen min har glemt meg litt mens jeg var i fengsel. Tilliten må bygges opp igjen, og jeg må gi dem tid, sier Bhatti. Fredag slapp han ut av Ullersmo fengsel etter tre år i varetekt. Politiets sikkerhetstjeneste mener Bhatti er en farlig mann. Han har en rekke voldsdommer mot seg, er blitt linket til ungdomsgjengen Young Guns og har blant annet vært mistenkt for terrorvirksomhet og drapsforsøk.

De første 14 månedene i varetekt satt Bhatti med brev- og besøksforbud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer