Bhutto i husarrest

Og 5000 av tilhengerne hennes arresterte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Pakistansk politi har nå omringet hjemmet til opposisjonsleder og tidligere statsminister Benazir Bhutto, opplyser en anonym kilde til nyhetsbyrået AP.

Samtidig som Bhutto er plassert i husarrest, har omkring 5000 personer blitt arrestert etter at de planla å delta i dagens demonstrasjon mot president Musharraf.

Rundt 200 politifolk, støttet av pansrede kjøretøyer, satte opp piggtrådsperringer rundt Benazir Bhuttos hus i hovedstaden Islamabad i morgentimene i dag , få timer før hun skulle gått i spissen for en planlagt massemønstring mot unntakstilstanden i nabobyen Rawalpindi.

- Sikkerhet Kilder både i regjeringen og sikkerhetsstyrkene sier hun er satt i husarrest, mens en annen kilde sier politiet har omringet huset hennes av sikkerhetsgrunner.

- Det er ingen restriksjoner på hennes bevegelser. Dette er bare for hennes egen sikkerhets skyld, sier kilden, ifølge NTB

- Hun skal ingen steder

Men offiserer som deltar i blokkeringen av hennes hus i Islamabad levner ingen tvil: - Hun skal ingen steder i dag, sier en av dem, ifølge NTB-AP-AFP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer