BI-student savnet etter fadderfest i Trondheim

Politiet har startet etterforskning etter at en 20-åring fra Stavanger ble meldt savnet etter en fadderfest i Trondheim sentrum natt til tirsdag. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til tirsdag forlot han en fadderfest på utestedet The Mint i Trondheim og sendte en melding til søsteren sin om at han var på vei hjem. Da familien ikke hørte fra ham etter det, meldte de ham savnet.

- Vi vil gjerne ha opplysninger fra folk som kan ha sett den savnede, sier krimvaktleder Geir Langås ved Sentrum politistasjon i Trondheim til Adressa.

20-åringen er fra Stavanger og har bodd i Trondheim i ett år, der han er BI-student og fadder under fadderuka. Han ble meldt savnet like før klokken 1 natt til onsdag.

- Alt tyder på at den savnede hadde til hensikt å komme hjem. Han karakteriseres som en pliktoppfyllende kar. Politiet synes det er rart at han har forsvunnet, sier Langås.

Ifølge politiet var mannen kledd i en mørkegrønn bomberjakke, rød sid T-skjorte, svart Adidas-skyggelue og blå dongeribukser.

- Vi jobber med å se på videoovervåkning og andre elektroniske spor. Vi har flere hypoteser jo jobber ut fra, men ingen er sterkere enn andre, sier Marit Johanne By ved krimvakta i Trondheim til Dagbladet klokka 18.45 onsdag.

(NTB/Dagbladet)