Coronaviruset:

Bianca (23) har testet positivt seks ganger

Fikk påvist covid-19 i slutten av februar. Nå har hun vært i karantene i 57 dager.

57 DAGER: Bianca Dobroiu (23) var en av de første som ble smittet i Bologna i Italia. Hun tester fortsatt postivt. Foto: Privat / Instagram
57 DAGER: Bianca Dobroiu (23) var en av de første som ble smittet i Bologna i Italia. Hun tester fortsatt postivt. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 69.33% Første dose: 78.21%

Bloggeren og influenceren Bianca Dobroiu (23) ble smittet av coronaviruset i slutten av februar. Dobroiu, som er bosatt i Bologna i Italia, var én av de aller første som ble smittet i byen og hadde akkurat vært på reise til Milano, skriver flere italienske medier.

Hun ble innlagt på sykehus 28. februar med høy feber. Likevel kviknet hun fort til og ble skrevet ut allerede 5. mars, og gikk rett i karantene, skriver blant annet den italienske avisa Corriere della Sera.

Der er hun ennå, selv om hun kjenner seg helt frisk.

De siste ukene har hun testet positivt på seks tester, og blir dermed ikke erklært hundre prosent frisk, selv om hun føler seg helt fin. Den siste testen fikk hun seinest i forrige uke. Nå er det 57 dager siden hun ble smittet.

Følges tett

Italienske aviser siterer et Facebook-innlegg som 23-åringen skal ha delt på sin private bruker.

- Fysisk kjenner jeg ingen tegn til sykdom. Jeg føler meg selvfølgelig svak til tider, men etter å ha sittet innelåst på et rom i to måneder, så synes jeg det er naturlig. Jeg har ikke smerter, jeg har ikke feber, men til tross for dette er jeg fortsatt ikke frisk, skriver hun ifølge Corriere della Sera.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer