<strong>TV-FORSNAKKELSE:</strong> Jill Biden, kona til påtroppende visepresident Joe Biden røpet litt for mye på Oprah Winfrey-show i dag. Foto: AFP PHOTO/Mandel NGAN
TV-FORSNAKKELSE: Jill Biden, kona til påtroppende visepresident Joe Biden røpet litt for mye på Oprah Winfrey-show i dag. Foto: AFP PHOTO/Mandel NGAN Vis mer

Biden hysjet på kona under tv-show

Obama lot ham velge mellom å bli utenriksminister eller visepresident, sa hun til Oprah.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Påtroppende visepresident Joe Biden hadde valget mellom å bli utenriksminister eller visepresident. Det røpet kona hans i et Oprah Winfrey-show i dag.

Biden forsøkte å hysje på kona under TV-showet, men forsnakkelsen var allerede et faktum.

Hun hadde fortalt amerikanske TV-seere at Barack Obama ga mannen hennes valget mellom å bli utenriksminister eller visepresident, men at han sa nei til ministerjobben fordi det ville innebære mye reising.

Biden selv kommenterte ikke konas uttalelse, men sa at han måtte tenke seg om da han ble bedt om å bli visepresident, fordi han visste ikke om det var den beste jobben for ham.

Han skal så ha forsikret seg om at Obama virkelig trengte ham som rådgiver og gjort det klart at han alltid ville være til stede når viktige avgjørelser ble tatt.

Obama skal da ha understreket at han ikke ønsket noen som bare sa ja, hvorpå Biden bestemte seg for å ta jobben. (NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer