Biebande okkuperte motegate i London

Angrep forbipasserende shoppere.

TO BEE OR NOT TO BEE: Biebanden okkuperte Topshop-butikken i London i dag og denne forbipasserende dama fikk ikke gå i fred. Foto: Philip Toscano / AP / NTB scanpix
TO BEE OR NOT TO BEE: Biebanden okkuperte Topshop-butikken i London i dag og denne forbipasserende dama fikk ikke gå i fred. Foto: Philip Toscano / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Her angripes en forbipasserende kvinne av 5000 bier midt i shoppinggata Victoria street i London i dag.

Biebanden hadde tatt seg til rette på et reklameskilt på et vindu til klesbutikken Topshop i metropolen, skriver Daily Mail.

Om det var for å ha salgsvarene for seg selv er uklart, men forbipasserende ble nærmest angrepet av biebanden da de gikk forbi butikkvinduet.

Også andre steder i London hadde bier tatt seg til rette og George Heal (21) fant sin lille Nissan Micra full av bier i dag.

- Det er ikke akkurat noe du ser hver dag. De er borte nå, men jeg kommer nok til å sjekke bilen nøye fremover, sier han til avisa.

Det er dronningbien som tar avgjørelsen om hvor flokken hennes skal lande. Dronninga finner stedet og lander først, før undersåttene følger etter.

Skiltet i Topshop-butikken hadde en sterk grønnfarge og det kan være grunnen til at dronninga søkte ditt, og ikke de nedjusterte prisene slik det ble antydet tidligere i artikkelen. Også bilen var sterk preget av grønt. Honningbier er nemlig mer sensitive overfor ultrafiolette farger og der kommer det grønne skiltet og Nissan-bilen inn, ifølge Gill Maclean i British beekeepers association, som har kommentert bieinvasjonen overfor Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer