Bieber i heftig nabokrangel

Norgesaktuelle Justin Bieber har havnet i en hissig nabokrangel i Los Angeles, og tirsdag måtte politiet tilkalles for å roe gemyttene.

KRANGLER: Justin Bieber har havnet i en heftig krangel med naboene sine hjemme i Los Angeles. Foto: UPI / Jim Ruymen / Stella Pictures
KRANGLER: Justin Bieber har havnet i en heftig krangel med naboene sine hjemme i Los Angeles. Foto: UPI / Jim Ruymen / Stella PicturesVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 19 år gamle popstjernen hadde akkurat kommet hjem fra Polen, der han også vakte oppsikt ved å ankomme flyplassen i Lodz i bar overkropp - i 10 kuldegrader.

- Det var ingen som ba ham om å kle av seg. Han var ganske tynn, så jeg antar at han frøs, konstaterte en sikkerhetsvakt ved flyplassen tørt.

Vel hjemme i Los Angeles tirsdag morgen, skal Bieber ha gått fysisk løs på en nabo.

Naboen hevder at popstjernen dyttet og truet ham, og en talsmann for sheriffen i Los Angeles, Steve Whitmore, bekrefter at en politipatrulje ble tilkalt til huset i Calabasas.

Bieber er ikke siktet i saken, men etterforskes for overfall og trusler, opplyser Whitmore.

En kilde som står Bieber nær hevder at naboen klaget over at det hadde vært festing og bråk i huset mens popstjernen var i Europa.

Ifølge samme kilde ble det en høylytt diskusjon, men uten at det kom til håndgemeng.

Det velinformerte kjendisnettstedet TMZ.com hevder at det var Bieber selv som fikk naboen til å slå i bordet, etter å ha rast opp og ned gaten i sin nye Ferrari tirsdag morgen.

Bieber har de siste ukene spilt en rekke konserter i Europa, og skal etter planen holde konsert i München 28. april.

16., 17. og 18. april kommer han til Norge, der 66.000 fans har sikret seg billett til konsertene på Telenor Arena på Fornebu.

(NTB)