Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Big Brother»-kjendis narkotatt

I «Big Brother» var han med på mye fest og moro. I går ble tv-kjendisen varetektsfengslet for to uker, siktet for grov narkotikaforbrytelse. Han nekter straffskyld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRONDHEIM (Dagbladet): Åtte menn i alderen 25 til 42 år - seks nordmenn og to litauere - er siktet etter Trondheim-politiets store narkoaksjon lørdag.

- Samtlige er siktet for grov narkotikaforbrytelse. Det er en indre sammenheng mellom sakene. Det er en alvorlig og omfattende sak, sier politiinspektør Jarle Wikdahl ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Oppbevaring

33-åringen var kledd i lørdagens sommerlige partyantrekk - shorts og en rød T-skjorte med reklame for ølmerket Budweiser - da han i går ettermiddag ble ført inn i forhørsretten, etter to netter i ei varm fengselscelle.

- Jeg vet ikke hva jeg er siktet for, fortalte den tidligere «Big Brother»-deltakeren til pressen.

Bak lukkede dører ble siktelsen lagt fram: For tv-kjendisens del gjelder den oppbevaring av 99 gram amfetamin som skal være funnet hjemme hos ham.

TV-kjendisen sier til Adresseavisa at han er uskyldig.

Han benekter dessuten ethvert kjennskap til amfetaminet som ble beslaglagt hjemme i kottet hans, og hevder at noen andre må ha lagt stoffet der.

Tv-kjendisen, som arbeider i restaurantbransjen, påkjærte kjennelsen om to ukers varetektsfengsel til lagmannsretten.

- Det går bra. Ellers har jeg ingen kommentar. Dere får høre mer i morra, sa han til Dagbladet før han ble ført bort av politiet.

Som den eneste av de åtte siktede, var han ikke iført håndjern.

- Han har vel oppført seg bra på cella, sier forsvareren hans, advokat Ronald Eriksen Brevik.

Koffert

To andre som er siktet i saken, må svare for befatning med en trillekoffert med 450 gram amfetamin.

Denne kofferten ble oppbevart i en bil som begge siktede befant seg i. De to mennene hadde brukt bilen i ca. et døgn før de ble pågrepet. Politiet vil ikke opplyse hvor mye amfetamin som totalt ble beslaglagt. En av de åtte siktede erkjente straffskyld i forhørsretten.