Bijdendijk leviterer foran det Hvite Hus

Oppløftende morgenstund i Washington.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det ble ingen vanlig morgenstund for trøtte byråkrater i Washington DC. Den nederlandske magikeren Wouter Bijdendijk gjorde en uventet stopp i den amerikanske hovedstaden, til stor glede og overraskelse for forbipasserende.Bijdendijk er nemlig utdannet ved akademiet for magisk vitenskap i India, og er såkalt levitasjonskunstner. I går leviterte han foran det Hvite Hus.

Levitasjon er å få personer eller gjenstander til å tilsynelatende sveve fritt i lufta. Den flygende hollenderen svevde mens han satt i lotus-stilling og lente seg lett på en stokk. Selv ville han ikke si så mye om hvordan han får det til.

- Jeg kan ikke si så mye om det, for det handler om trening og en viss kunnskap om hva det er du må gjøre. Og noen hemmeligheter selvfølgelig. Dette er kunst, og i India ser de på det som vitenskap også. Det mener jeg er helt sant, og jeg håper jeg får folk til å lure litt ved å gjøre dette, sier Bijdendijk til nyhetsbyrået Reuters.

Det er ikke kjent om nederlenderen kommer svevende på et sted i nærheten av deg i nær fremtid.

OPPLØFTENDE: Wouter Bijdendijk svever tilsynelatende i løse lufta foran det Hvite Hus i Washingotn DC. Det fikk morgentrøtte hovedstadsfolk til å sperre øynene opp.
OPPLØFTENDE: Wouter Bijdendijk svever tilsynelatende i løse lufta foran det Hvite Hus i Washingotn DC. Det fikk morgentrøtte hovedstadsfolk til å sperre øynene opp. Vis mer