PÅ FERSK GJERNING: Politiet dukket opp mens tyvene forsynte seg grovt fra den eksklusive Vilebrequin-kjeden, nær paradegaten Champs-Elysees (bildet). Foto: Joao Luiz Bulcao / Polaris
PÅ FERSK GJERNING: Politiet dukket opp mens tyvene forsynte seg grovt fra den eksklusive Vilebrequin-kjeden, nær paradegaten Champs-Elysees (bildet). Foto: Joao Luiz Bulcao / PolarisVis mer

Bikini-banditter tatt på fersken i Paris

Vill biljakt og skuddveksling i den franske hovedstaden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks brødre, som mistenkes for å ha rundstjålet en eksklusiv bikinibutikk i Paris, er pågrepet etter at politiet løsnet skudd mot dem, etterfulgt av en vill biljakt.

Tyvene fikk med seg badetøy for nærmere 1 million kroner da de slo til mot en butikk i den eksklusive Vilebrequin-kjeden, nær paradegaten Chams-Elysees.

Politiet kom til stedet mens tyvene fortsatt befant seg i butikken og løsnet minst tre skudd etter at de angivelig ble siktet på med et våpen.

En vill biljakt gjennom Paris fulgte og endte med en punktering i forstaden Fontenay-sous-Bois. Også der slapp bikini-banditten unna, men ble senere sporet opp i et hus i nærheten.

Der fant politiet seks brødre og halvbrødre i alderen 18 til 22 år, som mistenkes for å ha stått bak en rekke tilsvarende tyverier av dyre merkeklær i Paris den siste tiden.

Bikinitopper hos Vilebrequin selges vanligvis for over 1.000 kroner, mens shortser for menn prises til over 4.000 kroner.

(NTB)