Elizabeth (59):

- Bikini-selfies er ikke bare for unge

Elizabeth Lingjærde (59) innrømmer at bedre helse motiverer henne til å trene, men hun ønsker også å se bra ut naken.

SPREK: Elizabeth Lingjærde (59) trener der hun er, og aller helst ute. Hun brenner for sunn livsstil og deler gjerne bilder og videoer av seg selv i bikini. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg vil gjerne sprenge bildet av hvordan en kvinnekropp skal se ut når hun over 50 år, og ikke minst gi unge jenter noe annet å sammenlikne seg med enn andre unge jenter med perfekte kropper, sier Elizabeth Lingjærde.

Tar man en titt på 59-åringens Instagram-profil, er den proppfull av bilder som pleier å være forbeholdt vesentlig yngre profiler.

- Vi kan ikke la de unge regjere alene i det viktigste fora for å spre inspirasjon til trening og livsstil. Jeg mener at bikiniselfies ikke bare skal være forbeholdt unge, sier hun til Dagbladet.

- Vil se bra ut naken

Lingjærde, er utdannet kostholdsveileder fra Norges idrettshøgskole, og driver bloggen Supermygg. Hun skriver om helse, trening, og kosthold og deler ofte treningsbilder med hud og synlig definerte muskler.

- Jeg er i bedre form enn de fleste på min alder, og trives godt med å kunne inspirere andre til en sunnere livsstil ved å være en litt annerledes rollemodell og frontfigur for min aldersgruppe, sier hun og fortsetter:

- Bikini er et plagg man flyr rundt med hele sommeren, jeg har aldri brukt så mye bikini som jeg gjorde i sommer. Jeg viser livet mitt så aktivt som det er, og da er det helt naturlig for meg. Jeg trener jo i bikini.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer