Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bikinimodellen (24) ventet på millionær-eksen og hans nye kjæreste. Nå er hun tiltalt for drap

Utlevert til Spania.

DRAPSTILTALT: 25-åringen rømte så til hjemlandet Slovakia, men har siden blitt utlevert tilbake til Spania der hun nå er tiltalt for drap.
DRAPSTILTALT: 25-åringen rømte så til hjemlandet Slovakia, men har siden blitt utlevert tilbake til Spania der hun nå er tiltalt for drap. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I april i fjor ble den kjente millionæren og gullsmeden Andrew Bush funnet drept i en luksusvilla mellom Estepona og Marbella i Spania.

Ekskjæresten hans, en 25 år gammel bikinimodell, ble raskt pekt ut som mistenkt i drapssaken. Dette fordi hun skal ha ventet på Bush og hans nye kjæreste da de ankom ferieleiligheten.

Rømte landet Den nye kjæresten til Bush, Maria Korotaeva (22), fortalte da til politiet at ekskjæresten nektet henne inngang i huset. Litt tid senere forlot den blonde bikinimodellen åstedet i en bil, og da politiet ankom stedet fant de millionæren skutt og drept.

25-åringen rømte så til hjemlandet Slovakia, men har siden blitt utlevert tilbake til Spania der hun nå er tiltalt for drap.

Ifølge en rekke store britiske medier, deriblant The Times, Independent, The Mirror og Daily Mail, har hun i avhør forklart at hun handlet i selvforsvar, men både påtalemyndighetene og en dommer mener altså at det dreier seg om drap.

Skutt tre ganger Ifølge rettsdokumenter avisene har fått tilgang til, skal hun ha skutt Bush tre ganger - én gang i armen og to ganger i hodet. Hun hevdet selv at Bush forsøkte å skyte henne først, men at han bommet.

Hun skal så ha plassert våpenet, en revolver, i Bushs venstre hånd, før hun lukket og låste alle dører slik at det skulle være vanskeligere for andre å ta seg inn etter at hun forlot åstedet.

Det er ventet at rettssaken vil starte i Malaga i Sør-Spania i juli neste sommer.

Reagerte Politiet mistenkte lenge ifølge Daily Mail at den som skjøt og drepte Andrew Bush hadde ventet inne på eiendommen i lengre tid.

Dette ble blant annet begrunnet med at mannen som leide ut huset til Andrew Bush har forklart at han ei ukes tid før drapet låste seg inn på eiendommen for å fikse noe i svømmebassenget, og da observerte at gardinene i huset var trukket for. 

Utleieren har forklart i politiavhør at han reagerte på observasjonen, all den tid at Bush selv aldri skal ha pleid å trekke for gardinene når han var borte.

Jetset-liv Andrew Bush bygget opp en betraktelig formue gjennom kjøp og salg av gull, utleie av limousiner og drift av flere solstudioer, og var ifølge The Independent en framtredende næringslivspersonlighet i hjemlandet. Han tilbragte nå store deler av året i Marbella. 

Der levde han et svært ekstravagant liv - politiet fant eksempelvis både en Lamborghini, en Porsche, en Ferrari og en dyr Audi parkert på eiendommen.

Bush eide også en luksusbolig i Wales. Den eiendommen ble i fjor utsatt for et væpnet ran, der hushjelpen ble bundet fast av ranerne.

LYKKELIGERE TIDER: Her er Andrew Bush fotografert sammen med den slovakiske fotomodell-eksen som nå er tiltalt for drap. Foto: SNWS.com / NTB scanpix
LYKKELIGERE TIDER: Her er Andrew Bush fotografert sammen med den slovakiske fotomodell-eksen som nå er tiltalt for drap. Foto: SNWS.com / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media