Bikinimodellen ventet på millionær-eksen og hans nye kjæreste: - Vet ikke hvor mange ganger pistolen gikk av

Rettssaken startet mandag.

FOR RETTEN: Rettssaken mot den 26 år slovakiske gamle ekskjæresten til den kjente millionæren og gullsmeden Andrew Bush startet i Malaga mandag. Foto: SWNS
FOR RETTEN: Rettssaken mot den 26 år slovakiske gamle ekskjæresten til den kjente millionæren og gullsmeden Andrew Bush startet i Malaga mandag. Foto: SWNS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rettssaken mot den 26 år gamle slovakiske ekskjæresten til den kjente millionæren og gullsmeden Andrew Bush startet i Malaga mandag.

Bush, som ble 48 år gammel, ble funnet drept i en luksusvilla mellom Estepona og Marbella i Spania i april 2014, og den 26 år gamle bikinimodellen ble raskt utpekt som hovedmistenkt i saken. Dette fordi hun skal ha ventet på Bush og hans nye kjæreste da de ankom ferieleiligheten.

- Skulle drepe meg og familien min Saken har fått bred dekning, både i Storbritannia og i resten av verden, og ifølge rettsdokumenter The Times, The Independent, The Mirror og Daily Mail har tilgang på, har 26-åringen tidligere forklart i avhør at hun handlet i selvforsvar.

Dette var også det hun fortalte i retten mandag.Den nye kjæresten til Bush, Maria Korotaeva (22), fortalte til politiet at ekskjæresten nektet henne inngang i huset. Litt tid senere forlot den blonde bikinimodellen åstedet i en bil, og da politiet ankom stedet fant de millionæren skutt og drept.

26-åringen, som etter flukten fra huset reiste til hjemlandet Slovakia, sa at Bush var svært truende overfor henne, og at han ropte, tok tak i henne og nektet henne å forlate stedet.- Han ropte at han skulle drepe meg og familien min, forklarte hun for retten ifølge britiske BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer