Bil ble sprengt i Moss

En BMW personbil ble sprengt i Scharresgate i Moss sentrum ved 06-tiden i dag. Ingen personer ble skadet i sprengingen som . Kripos bistår politiet i Moss med etterforskningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bilen har fått en del skader, men begynte ikke å brenne. Det skal ha vært plassert et sprenglegeme under BMW'en. En annen bil og den nærmeste bebyggelsen fikk også skader.

Sprengningen var så sterk at bilder falt ned fra veggen i husene i nærheten og utelamper løsnet. Politiet sperret i dag av området.

Rettet mot politimann?Politiet vet ikke hva som var hensikten med sprengningen.

- Vi ser svært alvorlig på hendelsen. BMW'en var parkert utenfor boligen til en politimann som har maken bil. Men vi finner ikke noe motiv for å gjøre dette mot denne politimannen. Han har verken arbeidet med narkotika-saker eller kontroversielle saker, sier politiavdelingssjef Øivind Sveistrup ved Moss politistasjon til NTB.

Politimannen har hatt permisjon for å arbeide i det private næringslivet.

BistandPolitiet i Moss fikk i dag bistand fra tre etterforskere fra Kriminalpolitisentralen i Oslo (Kripos). BMW'en ble undersøkt av politiet.

- Vi kommer til å kontakte folk som var i dette området i morges, slik som beboerne, avisbud og drosjesjåfører. Et avisbud var i kvartalet ved siden av da bilen ble sprengt. Det blåste så voldsomt natt til lørdag at folk ikke kan ha hørt noe annet enn smellet, sier Øivind Sveistrup til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer