Bil «druknet», trikk tok med seg kumlokk og det er oversvømmelse flere steder

- Hvis du er bilist, ta det meget rolig. Flere gater er sperret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Været skaper kaos flere steder i Oslo. Ta det meget pent hvis du skal ferdes med bil i hovedstaden de neste timene, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Even Gjørstad, til Dagbladet.

Flommer vann Det flommer vann flere steder i Oslo og mange veier er stengt på grunn av mye nedbør på kort tid. Vinderen, Rikshospitalet, Hovseter, Sogn, Griffenfeldts gate og Collets gate er bare noen av stedene som er helt- eller delvis stengt.

- Man må påregne kø og flere gater er delvis sperret. Det er mange oversvømmelser og brannvesenet jobber med å finne ut årsaken, vi jobber med å delegere trafikken, sier Gjørstad.

Har du bilder av ekstremværet? Send inn dine bilder til 2400@dagbladet.no

- Bil «druknet» Han forteller om flere uvanlige hendelser på grunn av det massive regnværet.

- Ved krysset i Collets gate står det en bil som vi anser som «druknet». Bilen skulle kjøre ut i krysset, den kjørte ut i vannet og deretter var det praktisk umulig å frakte den videre fordi bilen var under vann, sier operasjonslederen til Dagbladet.

- Et annet sted i Oslo har vannet trykket opp et kumlokk som trikken har tatt med seg videre, slik at det er åpent rett ned i avløpet, fortsetter Gjørstad.

Han kommer med disse tipsene for bilister i Oslo.

- Ta det pent, ta hensyn til vannet og vær forsiktig.

Har du bilder av ekstremværet? Send inn dine bilder til 2400@dagbladet.no

 MYE VANN:  Det flommer vann flere steder i Oslo og mange veier er stengt på grunn av mye nedbør på kort tid. Vindern, Rikshospitalet, Hovseter, Sogn, Griffenfeldts gate og Collets gate er bare noen av stedene som er helt- eller delvis stengt. Dette bildet er tatt i Oslo i dag, send gjerne inn dine bilder. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet.
MYE VANN: Det flommer vann flere steder i Oslo og mange veier er stengt på grunn av mye nedbør på kort tid. Vindern, Rikshospitalet, Hovseter, Sogn, Griffenfeldts gate og Collets gate er bare noen av stedene som er helt- eller delvis stengt. Dette bildet er tatt i Oslo i dag, send gjerne inn dine bilder. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet. Vis mer