Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil eksploderte ved USAs ambassade i Moskva

En bil eksploderte i formiddag utenfor USAs ambassade i Moskva. Det er usikkert om eksplosjonen var et attentat eller en ulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person som befant seg i bilen, en hvit Zjiguli, skal ha overlevd eksplosjonen, ifølge tv-stasjonen NTV. En talsmann for den russiske etterretningstjenesten FSB sier til nyhetsbyrået Itar-Tass at eksplosjonen skyldes en drivstofflekkasje i bilen, som var parkert nær den amerikanske ambassaden.

Likevel følger politiet og ambassadens eget sikkerhetskorps alle regler for å ivareta ambassadens sikkerhet. Politiet har stengt av området rundt ambassaden.

Politiets vakthus utenfor ambassaden ble påført mindre skader. Vakthavende offiser ved ambassaden sa at han ikke hadde hørt eksplosjonen.

USA har trappet opp sikkerheten ved flere av sine ambassader etter angrep mot ambassadene i Nairobi og Dar es Salaam i august i fjor. 260 mennesker mistet livet i disse angrepene.

(NTB-AFP-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling