Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil i brann midt i tunnel

En bil sto i kveld i full fyr inne i den fire kilometer lange Masfjordtunnelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): E39 er stengt på grunn av brannen, som startet i 18-tida i Masfjordsida av tunnelen. Brannen skal nå være slukket.

- Alle personer har kommet seg ut av tunnelen, og sjekkes nå av ambulansepersonell. Men alt tyder på at alle kom uskadd fra hendelsen, sier operasjonsleder Kjell-Tore Aarnæs ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Brannen startet i en personbil med to personer. Begge kom seg tilsynelatende uskadd ut av bilen - og tunnelen. Like etter bilen kom det kjørende en trailer. Også trailersjåføren kom seg ut uskadd.

- Det var heldigvis kun personbilen og traileren som var i tunnelen da brannen startet. Nå er brannmannskap på åstedet, og alt er under kontroll. Det er vifter i tunnelen, og all røyken gikk ut av disse, så alt fungerte akkurat som det skulle, sier operasjonsleder Aarnæs.

Politiet fikk inn meldingen klokka 18.05, og sendte umiddelbart mannskap til åstedet.

Masfjordtunnelen ligger rundt en times kjøring fra Bergen by, nordover. Den fire kilometer lange tunnelen ligger på den tett trafikkerte E39.

- Veien er nå stengt, og trafikken omdirigeres. Det er mye trafikk i området på grunn av helga, forteller operasjonslederen.