Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil i full fyr på bensinstasjon

Mysterium for Oslo-politiet. Vurderte evakuering.

 DRAMATISK:  Politiet vurderte å evakuere nabolaget for bilbrannen på Shell-stasjonen i Grenseveien 80 på Valle ble slokket like før midnatt. FOTO: STIAN LARSEN.
DRAMATISK: Politiet vurderte å evakuere nabolaget for bilbrannen på Shell-stasjonen i Grenseveien 80 på Valle ble slokket like før midnatt. FOTO: STIAN LARSEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Brannvesenet i Oslo rykket ut med alt disponibelt mannskap etter melding om en bil i full fyr ved bensinpumpene inne på en stasjon på Valle i kveld.

Politiet vurderte en kort stund om det kunne bli nødvendig å evakuere folk i nabolaget.

- Brann ved bensinpumper skaper stor fare for eksplosjoner, og heldigvis fikk brannvesenet raskt kontroll med flammene, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

En drøy halvtime etter brannmeldingen og etter at brannen er slokket, er det forsatt et mysterium for politiet hva som ligger bak.

Ingen ransmelding - Det var ingen personer i eller rundt bilen, og vi har så langt ikke fått noen meldinger i kveld som gir indikasjoner om at dette er en etterlatt fluktbil fra ran eller noe i den sjangeren. Vi har ikke fått noen ransmeldinger, sier operasjonslederen  like over midnatt.

De første meldingene om brannen i den selvbetjente Shell-stasjonen i Grenseveien 80 kom klokka 23.34. Brannvesenet meldte om kontroll klokka 23.50.

- Det dreier seg om en varebil, men våre folk på stedet har foreløpig ikke kunnet se noe registreringsnummer eller merke, sier politiets operasjonsleder.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media