Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil i full fyr på E18 - uten personskade

Trafikkork ved Mysen har løst seg opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): SISTE: Bilbrannen ved Mysen er under kontroll, og trafikken på E18 går som normalt igjen, melder Follo politidistrikt på Twitter klokka 15.10.

Brannvesenet fikk meldingen om bilbrannen i Østfold klokka 14.12. 

- Vi har sendt nærmeste brannvesen til stedet. En bil står i full fyr på E18 ved avkjøringen til Mysen i retning fra Oslo. Vi har ikke fått noen opplysninger om at det befinner seg personer i bilen, sier Per Haakon Lauritzen ved Brann Øst til Dagbladet.

E18 er sperret, og står på veiskuldra.

- Det er ikke fare for noen spredning, sier Lauritzen.

En bilsjåfør som kom til området ved 14.30-tida sier det er stor røykutvikling.

- Ambulanse og flere utrykningskjøretøy er på stedet. Det så ikke ut som den brennende bilen hadde noen kollisjonsskade, sier sjåføren til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling