Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil i full fyr på Mosseveien

Storutrykning i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brannvesen, politi og ambulanse rykket sporenstreks ut til Bekkelaget i Oslo da det ble meldt om at en bil sto i full fyr midt på tett trafikkerte Mosseveien.

Ifølge Dagbladet.no\'s opplysninger skal personbilen plutselig begynt å brenne på vei inn mot sentrum, og det så dramatisk ut.

- Det smalt, og gnistene føyk, sier et øyenvitne til Dagbladet.no.

Brannvesenet kan imidlertid berolige med at ingen er blitt fysisk skadd i hendelsen.

- Vi fikk meldingen klokka 21.20, fra en forbipasserende som meldte om en bilbrann mellom Texaco-stasjonen på Bekkelaget og avkjøringen til Ulvøya. Da vi kom fram, var det ingen inne i bilen, sier vaktkommandør Arne Berget ved Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet.no.

Brannfolkene fikk raskt kontroll over brannen, men bilen er nå totalvrak.

Bilføreren, som kom seg ut før ilden tok ordentlig tak i kjøretøyet, skal være svært nedbrutt etter episoden. Han blir tatt hånd om av helsepersonell.

Årsaken til bilbrannen er så langt ikke kjent.

TOTALVRAK: Brannfolkene fikk raskt kontroll over brannen, men personbilen kunne ikke reddes. MMS-foto: DAGBLADET.NO-TIPSER
TOTALVRAK: Brannfolkene fikk raskt kontroll over brannen, men personbilen kunne ikke reddes. MMS-foto: DAGBLADET.NO-TIPSER Vis mer
image: Bil i full fyr på Mosseveien
I FULL FYR: Personbilen begynte plutselig å brenne på tett trafikkerte Mosseveien, og sto etter kort tid i full fyr.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!