FORSVANT I SJØEN:  Personbilen kjørte ut av E6 og i sjøen i svingen i forkant av der helikopteret og politibilen står etter en trang situasjon med et motgående vogntog på vei sørover. FOTO: TORJE KOSMO KARLSEN.
FORSVANT I SJØEN: Personbilen kjørte ut av E6 og i sjøen i svingen i forkant av der helikopteret og politibilen står etter en trang situasjon med et motgående vogntog på vei sørover. FOTO: TORJE KOSMO KARLSEN.Vis mer

Bil i sjøen etter trafikkulykke

Sjåføren i 50-årene omkom. Møtte vogntog på E6 nord for Narvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Det  var en mann i 50-årene fra Narvik-distriktet som havnet i sjøen og mistet livet i en trafikkulykke nord for Narvik tirsdag kveld.
- Det er ikke noe som tyder på at det var flere personer i bilen til den omkomne, bekrefter operasjonsleder Oddmund Nilsen i Midtre Hålogaland politidistrikt overfor Dagbladet i natt.

Avisa Fremover skriver at politiet klokka 21.39 i kveld fikk melding om at en bil skal ha kjørt av E6 og ut i sjøen ved Veteranplassen nord for Narvik.

Politiet opplyser til avisa at det skal ha skjedd et trafikkuhell i forkant av utforkjørselen.

Vogntoget, som er registrert i Narvik, var på vei sørover og personbilen kjørte nordover da det oppsto en farlig situasjon i en sving.
Over autovernet - Personbilen har rullet over autovernet, ned en skråning og ut i sjøen. Bilen lå ikke på dypt vann, og var trukket opp på veien igjen mindre enn en time etter at ulykken ble meldt, sier operasjonsleder Oddmund Nilsen i Midtre Hålogaland politidistrikt.

Politiet kjenner ikke til hva som forårsaket ulykka, som skjedde i en sving.
Føreren av vogntoget, en 30 år gammel mann, er i god fysisk behold, men har vært utsatt for en traumatisk opplevelse, opplyser politiet.

 FANT VRAKET:  Bergingsmannskaper hadde fått vraket av personbilen på land tre kvarter etter ulykken. Det var ikke flere enn føreren i bilen. FOTO:TORJE KOSMO KARLSEN.
FANT VRAKET: Bergingsmannskaper hadde fått vraket av personbilen på land tre kvarter etter ulykken. Det var ikke flere enn føreren i bilen. FOTO:TORJE KOSMO KARLSEN. Vis mer