Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil kjørte av veien inne i tunnel i Hordaland. Gravid kvinne ført til sykehus

- Det er tidlig å si noe detaljert om skadeomfanget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 07.15 meldte politiet i Hordaland at en bil hadde kjørt av veien inne i Haukelitunnelen. Ombord var en mann og en gravid kvinne.

Mannen var fastklemt, men er nå frigjort. Han var bevisst da ambulansepersonell kom til stedet, og klagde over smerter i beina.

Det var kvinnen som meldte om ulykken.

- Det er tidlig å si noe detaljert om skadeomfanget. Mannen klagde over smerter i beina, og er tatt med til Stavanger med luftambulanse. Kvinnen skulle først til sykehus på Odda, men etter nærmere vurdering ble hun ført i retning Haukeland universitetssykehus, sier operasjonsleder Frode Koltveit til Dagbladet.

Det er store materielle skader på kjøretøyet de to kjørte. Kjøretøyet var på vei østover da det støtte sammen med et betongelement, opplyser Koltveit.

- Det var ingen andre kjøretøy involvert, sier Frode Koltveit.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling