Bil kjørte i feil retning på E6

To omkommet og to skadd ved Kløfta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer er bekreftet omkommet etter at fire biler var innblandet i en kollisjon på E6 mellom Jessheim og Kløfta onsdag ettermiddag. Alt tyder på at en bil som kjørte mot kjøreretningen var årsaken til dødsulykken.

Operasjonsleder Øyvind Aastorp i Romerike politidistrikt sier til NTB at fire biler var involvert i den alvorlige ulykken, og at to personer er bekreftet omkommet. Det er ikke klart om de to satt i samme bil.

Bilister ringte inn

Rett forut for ulykkesmeldingen fikk politiet telefoner fra andre bilister som meldte om at en bil kjørte i stor fart mot kjøreretningen - det vil si nordover i sørgående kjørefelt på motorveien.

- Like etter fikk vi meldingen om at det hadde skjedd en ulykke. Det er ikke bekreftet, men det er nærliggende å tro at bilen som kjørte mot kjøreretningen var involvert, siden det var flere møteulykker, sier Aastorp.

Politiet fikk meldingen klokken 16.45.

Ulykken førte til trafikkaos på E6. Det ble store køer siden sørgående felt ble stengt. Trafikken ble omdirigert om Trondheimsveien fra Jessheim sørover mot Kløfta, der bilistene kunne komme seg ut på E6 igjen.

(NTB)