Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bil kjørte inn i folkemengde foran hotell i Las Vegas

Én død og minst 37 skadd.

KJØRTE INN I FOLKEMENGDE: Skadetallene øker stadig etter at en bil kjørte inn i en folkemengde foran et hotell i Las Vegas søndag. Foto: AP /John Locher
KJØRTE INN I FOLKEMENGDE: Skadetallene øker stadig etter at en bil kjørte inn i en folkemengde foran et hotell i Las Vegas søndag. Foto: AP /John Locher Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Én person er død og minst 37 er alvorlig skadde etter at en bil har kjørt inn i en folkemengde ved hotellet Planet Hollywood i Las Vegas, melder Las Vegas-politiet på Twitter.

Politiet i Las Vegas meldte først at de har rykket ut til en «stor ulykke» ved Planet Hollywood, der skjønnhetskåringen Miss Universe ble holdt søndag kveld, skriver NTB.

Hendelsen har ført til at deler av den kjente «Las Vegas Strip» er stengt, og lokalavisen Las Vegas Review-Journal skriver at en bil har pløyd inn i en gruppe fotgjengere.

Ifølge BBC er det fremdeles uklart hvorvidt sjåføren av bilen kjørte inn i folkemengden med viten og vilje.

- Tilstanden er kritisk for sju av de skadde, opplyser Peter Bofelli i Las Vegas-politiet.

Bofelli sier videre at antiterrorpoliti ble kalt ut til ulykkesstedet, men at sjåførens eventuelle motiv ennå ikke er kjent.

Ifølge ABC er sjåføren en kvinne. Hun blir nå tatt hand om av politiet som har tatt prøver for å avdekke hvorvidt hun var påvirket av alkohol eller narkotiske stoffer.

Det skal være barn blant de skadde, og det rapporteres at flere av de skadde skal være fransktalende turister.

Flere medier, deriblant ITV, melder at sjåføren skal ha forlatt ulykkesstedet etter å ha kjørt inn i folkemengden. ITV skriver at politiet nå utelukker at hendelsen var et terrorangrep, men de kan fremdeles ikke utelukke at kvinnen handlet med forsett.

I 8.30-tida melder AP at den kvinnelige sjåføren i 20-åra skal ha kjørt inn i folkemengden med vilje. Med seg i bilen hadde hun sitt tre år gamle barn, som skal ha kommet uskadd fra hendelsen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media